Naar de inhoud Tickets kopen Naar de footer

Vergader op een unieke locatie tussen de kangoeroes en leeuwen! Avontuurlijke bijeenkomsten en natuurlijk vergaderen

Zoekt u een unieke vergaderruimte voor een sessie, workshop, training, lezing, directieoverleg, zakelijk evenement of (meerdaagse) bijeenkomst?

Vergaderlocatie Dierenpark Hoenderdaell is gelegen in een verborgen en fascinerend dierenrijk in Anna Paulowna en biedt plek voor bijeenkomsten tot ca. 45 personen.

Onze vergaderruimtes beschikken over alle technische gemakken. Uiteraard is er een wifi-netwerk beschikbaar en we faciliteren ook een groot touchscreen waar gemakkelijk een laptop aan gekoppeld kan worden.

Download brochure We sturen je direct de brochure met alle informatie, prijzen en mogelijkheden

Vergaderzaal ‘Leeuw’

Deze zaal is voor een hele dag of dagdeel af te huren en biedt plek tot 45 personen. Deze flexibele ruimte is helemaal naar wens in te delen in een door u aan te geven setting met tafels en stoelen. Ook statafels zijn een mogelijkheid. Dit maakt deze zaal ideaal voor onder andere vergaderingen, trainingen en presentaties.

Capaciteit
Trainingen/vergader indeling: 1-35 personen.
Presentaties indeling: 1-45 personen.

Vergaderzaal ‘Tijger’

Vergaderzaal Tijger is voor een hele dag of dagdeel af te huren en biedt plek tot 25 personen. De ruimte is helemaal naar wens in te delen in een door u aan te geven setting met tafels en stoelen. Ook statafels zijn een mogelijkheid. Dit maakt deze zaal ideaal voor onder andere vergaderingen, trainingen en presentaties.

Capaciteit
Trainingen/vergader indeling: 1-20 personen.
Presentaties indeling: 1-25 personen.

Combinatie vergaderzalen ‘Leeuw’ + ‘Tijger’

U kunt de zalen ook gezamenlijk huren voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement of bedrijfstraining waarbij het handig is een groep in verschillende ruimtes op te kunnen delen. De vergaderruimtes zijn direct naast elkaar gelegen.
Deze combinatie van twee zalen is voor een hele dag of dagdeel af te huren en biedt plek tot 70 personen. Deze flexibele ruimtes zijn helemaal naar wens in te delen in een door u aan te geven setting met tafels en stoelen. Ook statafels zijn een mogelijkheid. Dit maakt deze zalen ideaal voor onder andere vergaderingen, trainingen en presentaties.

Capaciteit vergaderzaal “Leeuw”
Trainingen/vergader indeling: 1-35 personen.
Presentaties indeling: 1-45 personen.

Capaciteit vergaderzaal “Tijger”
Trainingen/vergader indeling: 1-20 personen.
Presentaties indeling: 1-25 personen.

Faciliteiten

Onze arrangementen zijn natuurlijk beestachtig goed: U kunt kiezen voor een fijne lunch, een heerlijk diner en een lekkere afsluitborrel. We kunnen dit in de vergaderzaal zelf serveren maar ook in ons sfeervolle restaurant direct naast de vergaderzalen.

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten en wij maken voor u een arrangement op maat!

Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt de auto makkelijk (en gratis) kwijt. Wij hebben de ruimte.

Ontspanning

Even een onderbreking voor een frisse neus en om nieuwe ideeën op te doen?
Verrijk uw bijeenkomst met een bezoek aan het park of krijg een rondleiding van een van onze gidsen.

In ons bijzondere dierenpark wandelt u ontspannen rond tussen de ondeugende ringstaartmaki’s en komen onze nieuwsgierige doodshoofdaapjes u graag eens bekijken.

En vergeet de leeuwen en de tijgers niet! Vlak naast onze vergaderruimtes heeft Stichting Leeuw haar grootste opvang van grote katachtigen van heel Europa. Met de unieke jaagsimulator leren ze deze in nood geraakte dieren de jachtskills weer aan.

Download brochure We sturen je direct de brochure met alle informatie, prijzen en mogelijkheden

"In 2022 hebben wij een personeelsbijeenkomst georganiseerd op landgoed Hoenderdaell. Agnes en haar team hebben ons van het begin af aan heel goed geholpen om iets moois neer te zetten. Alles was goed verzorgd en we hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van de deelnemers. We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en een heel prettige samenwerking."

Jacinta Donkers Gemeente Hollands Kroon

''We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst op jullie locatie. Dit was van jullie kant erg goed verzorgd, netjes en helemaal als afgesproken. Bedankt. We maken er volgend jaar graag weer gebruik van.''

Annika Bregman De Bloeikas - Zandhope

Direct reserveren

Kom ook vergaderen in Dierenpark Hoenderdaell! Bij ons vindt u al het zakelijk gemak op een avontuurlijke en een bijzondere locatie. Verrijk uw bijeenkomst met een ontspannen wandeling tussen de prachtige dieren in onze goed te bereiken en mooie, natuurlijke omgeving.
Gewenste datum(Vereist)
Voorkeur zaal

Veelgestelde vragen

  • De huurprijs per zaal dagdeel is € 225,- en per dag € 350,-
  • Toegang tot het park is € 15,50 p.p. (groepstarief)
  • Gids inhuren kost € 40,- voor maximaal 15 personen per gids, meerdere gidsen mogelijk (op basis van beschikbaarheid).
  • Koffie en thee arrangement € 5,50 p.p. per dagdeel.
  • Etagère lunch € 17,95 p.p.
  • Lunch buffet € 21,95 p.p.
  • Er zijn nog meer mogelijkheden zoals een borrel na afloop – prijs op aanvraag.

Bij Dierenpark Hoenderdaell hebben we twee vergaderzalen: vergaderzaal ‘Leeuw’, vergaderzaal ‘Tijger’. U kunt ook een combinatie van zalen huren.

Vergaderlocatie Dierenpark Hoenderdaell biedt plek voor bijeenkomsten tot ca. 45 personen per zaal. U kunt de zalen ook gezamenlijk huren voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement of bedrijfstraining waarbij het handig is een groep in verschillende ruimtes op te kunnen delen. De vergaderruimtes zijn direct naast elkaar gelegen.