Naar de inhoud Tickets kopen Naar de footer

Bezoekersinformatie Veelgestelde vragen

De dieren in het park en op het landgoed mogen niet gevoerd worden met zelf meegebrachte etenswaren. De dieren kunnen ernstig ziek worden of zelfs overlijden van te veel of verkeerd voedsel. Voor de lori’s en alpaca’s is er speciaal voer verkrijgbaar. Op de apeneilanden wordt dagelijks een voerpresentatie gegeven.

Bekijk de plattegrond van het dierenpark op de site of kijk op de borden in het park. Ook krijgt u een folder met plattegrond bij de entree.

Nee, u kunt één bezoek tegelijk plannen. De dag na uw bezoek aan het park kunt u opnieuw een reservering maken.

Ja, voor het reserveren kunt u een mail sturen en uw jaarkaart afhalen aan de kassa op vertoon van de bevestigingsbrief.

Nee, met dit entreebewijs kunt u gewoon het park bezoeken.

Nee, kinderen tot 3 jaar hoeft u niet aan te melden.

Ja, u kunt met een cadeaubon een jaarkaart halen.

Nee, we willen bezoekers geen vaste tijden opleggen voor een bezoek aan het park. De aankomsttijd in het reserveringssysteem is puur indicatief. We gebruiken deze om een goede doorstroom te waarborgen bij de kassa.

Tijdens het reserveren geeft het systeem aan of uw kaart is verlopen en krijgt u de gelegenheid om de kaart te verlengen.

Beide stichtingen zijn te bezoeken wanneer u een ticket voor het park heeft gekocht. De stichtingen zijn alleen bereikbaar via het park en niet los te bezoeken.

Waarmee kunnen wij u helpen? We helpen je graag op weg